• Home
  • Blog
  • Building
  • Frigiderul customizabil Samsung Bespoke este acum disponibil la precomandă în România, cu aspirator cadou!

Frigiderul customizabil Samsung Bespoke este acum disponibil la precomandă în România, cu aspirator cadou!

Samsung Bespoke

O veste pe care v-am comunicat-o anterior era și cea referitoare la faptul că frigiderul Samsung Bespoke va ajunge oficial în România. Așteptarea a luat sfârșit astăzi, moment în care filiala locală dă startul vânzării în regim de precomandă. Detalii despre prețuri, configurații și culori avem în rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202


După cum bine știți, această serie Bespoke este compusă din modele de frigidere customizabile. Puteți alege varianta de culoare preferată, textura,  dar și adăuga extra unități care să se potrivească în bucătărie. Frigiderele se îmbină perfect cu bucătăriile și se pliază pe diferite stiluri de viață ale utilizatorilor. La noi în țară avem la dispoziție 7 culori dintre care putem alege și două tipuri de finisaje.

Samsung Bespoke

Avem culori precum inox, metal graphite, alb (sticlă), negru (inox), bej, albastru cotta și negru (sticlă). Samsung Bespoke este disponibil în varianta frigider, congelator sau combină frigorifică. Capacitatea variază între 300 și 390 litri, iar ca funcții prin care se diferențiază avem raft pliabil, sertar vin, Space Max, Twin Cooling sau Optimal/Humidity Fresh. 

Samsung Bespoke

Noile electrocasnice Samsung Bespoke beneficiază și de o ofertă specială acum la debut. Astfel în perioada 11 – 23 mai la precomanda unui frigider Bespoke vei primi cadou un aspirator fără sac cu putere de 700W. Frigiderele pot fi cumpărate din magazinul online Samsung România disponibil spre accesare aici.

Samsung oferă și câteva beneficii importante la achiziții. Vorbim aici despre livrare gratuită, dar și despre deschiderea coletului la livrare. De asemenea, ai posibilitatea de a cumpăra în 18 rate fără dobândă, prin cardul de cumpărături de la Banca Transilvania.

Prețuri Samsung Bespoke:

  • Combină frigorifică Bespoke RB38A6B1DCE/EF, capacitate 390 l, albastru/bej/argintiu: 3.399 lei
  • Combină frigorifică Bespoke RB38A6B3DB1/EF, capacitate 390 l, negru: 3.599 lei
  • Combină frigorifică Bespoke RB38A7B6CS9/EF, capacitate 390 l, argintiu: 3.999 lei
  • Combină frigorifică Bespoke RB38A7B5312/EF, capacitate 387 L, Twin Cooling, alb/negru: 4.399 lei

Read More

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google

Leave A Reply