Estére lecsengenek a zivatarok, de vasárnap újra eshet

Old Lake Man
/
31 perce

A férfiaknál Faldum Gábor, a nőknél Csomor Erika győzött szombaton a triatlonosok rövid távú országos bajnokságán, Tatán.

“Elmentem, mert mennem kellett, de a szívetek mélyén örökké veletek leszek.” Fájdalommal tudatjuk, hogy az egyetlen testvér, keresztanya, Dr. JUHÁSZ MÁRIA 77 éves korában hirtelen elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2021. július 20-án, 9.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Búcsúztató szentmise a Piarista Templomban lesz 2021. július 22-én, 7.00 órakor. A gyászoló család.

Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy szeretett édesanyánk, SZABÓ BALÁZSNÉ Lipóczi Sára kecskeméti lakos, 90. életévében, 2021. július 14-én csendesen elhunyt. Temetése 2021. július 22-én, 14.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben a római katolikus egyház szertartása szerint. A gyászoló család.

“Küzdöttél, de már nem lehet, a csend ölel át és a szeretet. Csak az hal meg, akit elfelednek, örökké él, akit igazán szeretnek.” Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy FARKAS LÁSZLÓNÉ Kulman Mária helvéciai lakos, 95 éves korában elhunyt. Temetése 2021. július 19-én, 9.00 órakor lesz a helvéciai temetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.

Egyetlen, drága Testvérem URBÁN ISTVÁN ma 10 éve költözött a csillagok közé. Mindenemet magammal hordozom. Innen is, túl is a csillagokon, Mert lélek vagyok, végtelen, szabad. Nem vesztettem el a lelkemet. Bennem jár az angyal a harsonával, És hirdeti az örök üdvösséget. Nagyon hiányzol! Nővéred: Katalin.

Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy ROZMIS ANTALNÉ Urbán Margit volt kecskeméti és ballószögi lakos, 92 éves korában, 2021. július 10-én csendesen elhunyt. Temetése 2021. július 19-én, 13.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a temetésen megjelennek, fájdalmunkban osztoznak. A gyászoló család.

“Elcsitult a szív, mely értünk dobogott, Pihen a kéz, mely értünk dolgozott. Számunkra te sosem leszel halott, Örökké élni fogsz, mint a csillagok.” Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal akik ismerték és szerették, hogy HALÁSZ FERENC PÉTER kecskeméti lakos, 59 éves korában elhunyt. Temetése 2021. július 20-án, 10.00 órakor lesz a kecskeméti Református Temetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.

Mély fájdalommal és megtört szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy BEZSENYI ISTVÁN JÓZSEF kecskeméti lakos, 62 éves korában súlyos betegségben elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2021. július 16-án, 14.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a búcsúztatáson megjelennek, fájdalmunkban osztoznak. A gyászoló család.

“Lám ennyi az élet, gondoltad-e? Egy pillanat és mindennek vége. Szólni sem tudtál, hogy indulsz a messzeségbe. Maradt a nagy bánat, egy csendes sírhalom. Szerető szívekben örök gyász és fájdalom.” Fájó szívvel tudatjuk, hogy LÁNGOS ISTVÁNNÉ Szabó Ilona a Parketta gyár nyugdíjasa, életének 72. évében, rövid szenvedés után elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2021. július 16-án, 9.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A gyászoló család.

“Szívedben nem volt más, csak jóság és szeretet, munka és küzdelem volt egész életed.” Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy DR. LABANCZ DÉNESNÉ Tarnai Ida kecskeméti lakos, 77 éves korában elhunyt. Temetése 2021. július 19-én, 14.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.

Szomorú szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy RÓZSAHEGYI MIHÁLY kecskeméti lakos, 72 éves korában, 2021. július 8-án elhunyt. Temetése 2021. július 19-én, 15.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Szerettünkért engesztelő misét mondatunk 2021. július 15-én, 18.00 órakor a kecskeméti Nagytemplomban. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a temetésen megjelennek, fájdalmunkban osztoznak. A gyászoló család.

“Úgy mentél el, ahogy éltél, csendben és szerényen, drága lelked nyugodjon békében.” Mély fájdalommal és megtört szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy FARAGÓ MIHÁLY nyárlőrinci lakos, életének 67. évében, hirtelen elhunyt. Utolsó útjára 2021. július 14-én, 9.00 órakor kísérjük a nyárlőrinci Köztemetőben. Az elhunytat Nyárlőrinc Önkormányzata saját halottjának tekinti. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy LOEWEMANN-GÖMÖRI DÓRA az Aranyhomok Szálloda igazgatója 2021. július 2-án súlyos, gyógyíthatatlan betegségben elhunyt. Búcsúztatása 2021. július 14-én, 11.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A gyászoló család.

“Megállt egy nemes szív, mely értünk dobogott, s pihen a két áldott kéz, mely értünk dolgozott.” Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy ANTAL LÁSZLÓNÉ Malecz Rózsa kerekegyházi lakos, 101 éves korában elhunyt. Temetése 2021. július 13-án, 11.00 órakor lesz a kerekegyházi temetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük! A gyászoló család.

“Nem múlnak Ők el, akik szívünkben élnek.” Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy ATKÁRI PÁLNÉ Kiss Mária orgoványi lakos, 76 éves korában hosszú betegség után elhunyt. Búcsúztása 2021. július 12-én, 17.00 órakor lesz az orgoványi katolikus temetőben. Minden külön értesítés helyett. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a búcsúztatáson megjelennek, mély fájdalmunkban osztoznak. A gyászoló család.

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy VÁRADI GYULA kecskeméti lakos, életének 79. évében hosszú betegség után elhunyt. Búcsúztatása 2021. július 12-én, 10.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Minden külön értesítés helyett. A gyászoló család.

“Megállunk némán a sírod felett, s fájón őrizzük emlékedet.” Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy TARNÓCZI SÁNDOR fülöpházi lakos, 67 éves korában elhunyt. Temetése 2021. július 12-én, 9.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.

“Fáj minden pirkadat, mely eztán nélküled marad, De most aludd békén álmodat, míg értünk szól a pillanat…” Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy MOLNÁR GYULA IMRÉNÉ Vajda Julianna ballószögi lakos, életének 76. évében elhunyt. Temetése 2021. július 9-én, 9.00 órakor lesz a ballószögi temetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.

Fájó szívvel tudatjuk, hogy DR. IVANICS LAJOS életének 91. évében eltávozott közülünk. Végső búcsúvételre 2021. július 10-én, 11.00 órakor a soltvadkerti katolikus temetőben kerül sor.

“Úgy mentél el, ahogy éltél, csendben és szerényen. Drága lelked nyugodjon békében.” Szomorú szívvel tudatjuk, hogy BARTA IMRE életének 86. évében 2021. június 26-án elhunyt. Drága halottunk temetése 2021. július 9-én, 15.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.

Mély fájdalommal, megrendülten tudatjuk, hogy BAGI LÁSZLÓ 2021. június 25-én életének 69. évében hirtelen elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2021. július 9-én, 9.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Gyászmise július 13-án 18.00 órakor lesz a kecskeméti Nagytemplomban. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Mosolygós tekintetére, kedves szavaira egyetlen virággal emlékezzünk! A gyászoló család.


duna-tisza köze
/
2 órája

Miklay Jenő


ez nagyon elkeserítő
/
2 órája


magángyűjteményből
/
2 órája

Read More

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google

Leave A Reply